Как да поръчам?

- чрез имейл на diferodesign@gmail.com с информация: Вашите имена, телефон и адрес за доставка

- снимките може да се изпратят и по Skype: diferodesign

Ние ще се свържем с Вас за потвърждение. 

При затруднения, моля свържете се с нас на телефон: 0988 844 255

Общи условия за поръчки през интернет

 • Снимките се копират на висококачествена немска INK-JET  хартия KATANA 255 g/m2 /LUSTER, GLOSS, SILK/.
 • Срокът за изработка и получаване на поръчаните снимки е от 1 до 3 работни дни след потвърждаване на тел.: 0988 844 255 или след като наш служител се свърже с вас.
 • Куриерските услуги се извършват в срок от 1 до 3 работни дни в зависимост от мястото на доставка. Доставката е за сметка на клиента и се извършва до офис на Куриерска фирма "Еконт" или до адреса на клиента, според тарифите на фирмата.
 • Снимките може и да се получат на място в нашето ФОТОСТУДИО - ДИФЕРО ДИЗАЙН с адрес гр. София, ул. Черковна 38, търговски център. Като цените на снимките са съответно формулирани за 24 часа, при получаване на същият ден, снимките се таксуват на актуалните цени във фотостудиото.
 • 10% отстъпка за поръчки над 50лв.
 • За цени на доставка на по-тежки пратки моля срържете се с нас на тел.: 0988 844 255.
 • Заплащането става при получаване на пратката с наложен платеж. 
 • Цените са актуални само при поръчки направени през нашия сайт.
 • Цените са в български лева с ДДС.

Снимки за документи, всякакви видове визи, зелена карта, студентска книжка, ученическа лична карта и бележник.

Студио  "Диферо Дизайн" е оборудвано с всичко необходимо за заснемане на семейна снимка или бизнес портрет. Както и стоки и предмети, независимо от техния брой и специфика.

 • Изработка на колажи
 • Ретуш на студийна, портретна, любителска и продуктова фотография.
 • Репродукция, обработка и ретуш на стари снимки
 • Оцветяване на черно-бели снимки

Фотокниги

Ако снимките казват хиляди думи, то представете си каква история може да разкажете с цяла фото книга!
Независимо дали искате да я дадете като подарък или да остане спомен за Вас, една фото книга е чудесен начин да запазите най-сладките моменти на живота. Това е и най-добрият начин да изненадате приятелите и семейсттото си със специален подарък. Персонализираните фото книги са подходящи за всеки повод и събитие.
Направете фото книга за вашите семейни пътувания и ваканции или годишна, за да документирате вашите дейности и постижения.
Съхранете специалните моменти като раждане на дете, кръщение, рожден ден, свтаба или юбилей в прекрасна фото книга с изчистен и модерен дизайн. Може да ги разгледате тук!

Персонализирани подаръци

Богата гама от предложения и идеи за подаръци! Тук ще откриете разнообразие от персонализирани подаръци със снимка и/или надпис по Ваша идея! Чаши, тениски, запалки, пъзели, визитници, касички, ключодържатели, преспапиета и др. подаръци със снимка и надпис подходящи за всеки повод. Може да ги разгледате тук!

 

Ръчно изработени подаръци

Разгледайте нашите предложения и идеи за подаръци! 
Тук ще откриете разнообразие от ръчно изработени подаръци подходящи за всеки повод. 
Може да ги разгледате тук!
 

Дизайн и изработка на лого и корпоративна идентичност - Всички компании, които стартират своя нов бизнес се нуждаят от отличителна и запомняща се идентичност на пазара, за да предлагат своите услуги и продукти. С това ние можем да Ви бъдем полезни, като създадем за вас оригинални и неповторими като дизайн и изработка фирмено лого и цялостна  фирмена идентичност.

 

Печатна реклама, включва дизайн и печат на визитки, дизайн и печат на флаери, дизайн и печат на листовки, дизайн и печат на дипляни, дизайн и печат на брошури, дизайн и печат на каталози, дизайн и печат на на календари и на много други рекламни материали.

Актуални цени за снимки и услуги във ФОТОСТУДИО "Диферо дизайн"

difero-studio